Kastamonu Entegre’den 3. Global Kalite Zirvesi

Kastamonu Entegre’den 3. Global Kalite Zirvesi

Kastamonu Entegre 3. Global Kalite Zirvesi’nde en başarılı kalite çember çalışmalarını gerçekleştirdi.

kastamonu-(2).jpg

Darıca Elite Hotel’de dün gerçekleştirilen Kastamonu Entegre 3. Global Kalite Zirvesi’ne toplantı Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Kalite Direktörü Bekir Yaraşır ile çok sayıda davetli katıldı. gerçekleşen zirvede ilk olarak Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız bir konuşma yaparak, “Bizim bir hedefimiz vardı. Projeye 2014 yılında başladık. Kastomonu Entegre globalleşme yolunda hızla ilerliyor. Şu anda dünyanın 7. Büyük firmasıyız. Globalleşme yolunda sağlam adımlar atıyoruz. Hedefler yatırımlarla değil insanla oluyor. İnsana değer verdiğimiz ve eğittiğimiz zaman karşılığını alıyoruz.

EN İYİ ÜRÜNLERİNİ ÜRETİYORUZ

Bu kadar kısa zamanda ödül alabilmemiz gerçekten büyük bir başarı. Bizim bu şirkette yapmak istediğimiz şeffaflık. Kalite birimlerinde şeffaflık ve açıklık olmalı. Türkiye’nin en iyi ürünlerini üretiyoruz. Takım olmak çok önemli. Daha önce Türkiye tesislerine yönelik düzenlediğimiz bu etkinliğe kısa sürede yurt dışı tesislerini de katarak geleneksel hale getirdik. Kastomonu Entegre olarak dileğimiz, bize yüksek katkılar sağlayacak ve gelişmemizi sürekli sağlayacak ve gelişmemizi sürekli kılacak iyileştirme çalışmalarının tüm fabrikalarımızda hız kesmeden devam etmesidir.” diye konuştu.

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN EKİPLER

Kastamonu Entegre, firma olarak bu yıl üçüncüsünü düzenlediği kalite zirvesinde yurt içi ve yurt dışı üretim lokasyonlarında çalışanlarından oluşan on iki ekip, en başarılı ‘Kalite Çemberi’ çalışması seçilmek için KEAS 3. Global Kalite Zirvesi’nde jüri karşısına çıktı. Zirvede sunum yapan ekipler arasında Tarsus’tan Zamana Karşı, Gebze’den Presçiler ve Woodpecter, Kastomunu’dan Artfloor ve Alınteri, Tataristan’dan Nemo, Romanya’dan PB, Bulgaristan’dan Bizon ekibi, Samsun’dan Hız Tutkunları, Adana’dan Floorpan, Balıkesir’den El Ele ve A Takımı ekipleri yer aldı.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum