KASKF’den sezon sonu teşekkürü

KASKF’den sezon sonu teşekkürü

KASKF tarafından bu yıl ilimiz amatör spor kulüpleri yöneticilerine dağıtılan bisikletlerin dağıtımı devam ediyor.

 Derince ve Gebzeli amatör spor kulübü yöneticilerine bisikletleri teslim edildi.
SIRADA DERİNCE VE GEBZE
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl ilk defa ilimiz amatör spor kulüplerine bisiklet dağıtımı gerçekleştiriliyor. Daha önce farklı bölgelerdeki amatör spor kulüpleri Başkanlarına bisikletleri KASKF Başkanı Murat Aydın tarafından teslim edilirken amatör spor kulüp yöneticileri bisikletler için KASKF teşekkür etmişlerdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bu kez Derince ve Gebze’de amatör spor kulüpleri Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.
BİSİKLETLER TESLİM EDİLDİ
KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Derince’de düzenlenen törenle Derinceli amatör spor kulüplerinin Başkanlarına bisikletlerini teslim ettiler. Belediye Derincespor tesislerinde düzenlenen bisiklet teslim tören öncesinde KASKF Başkanı Murat Aydın bu sezon amatör müsabakalarda emeği geçen herkesse teşekkür etti. Belediye Derincespor tesislerinde düzenlenen bisiklet teslim törende KASKF Başkanı Murat Aydın tek tek amatör spor kulüpleri Başkanlarına bisikletlerini teslim etti.
SEZON SONU TEŞEKKÜRÜ
KASKF Başkanı Murat Aydın Gebze, Çayırova ve Darıca’da faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerini unutmadı. Gebze Amatör Spor Evi’nde düzenlenen törenle bölgedeki amatör spor kulüpleri Başkanlarına bisikletleri törenle teslim edildi. Bisiklet dağıtım töreni öncesinde Gebze Amatör Spor Evi’nde amatör spor kulüplerin yöneticileri ile bir araya gelen KASKF Başkanı murat Aydın iyisiyle kötüsüyle bir sezonun daha geride kaldığını belirterek herkese teşekkür etti. Gebze Amatör Spor Evi’nde düzenlenen törenle bisikletler teslim edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.