KARTEPE’DE SULTANORHAN RÜZGARI

KARTEPE’DE SULTANORHAN RÜZGARI

 Yıldızlar topluluğu Sultanorhanspor Kartepe’de güç depoluyor. Yönetim, Futbolcular ve teknik kadro tam bir uyum içinde çalışıyor. Futbolcular...

 

Yıldızlar topluluğu Sultanorhanspor Kartepe’de güç depoluyor. Yönetim, Futbolcular ve teknik kadro tam bir uyum içinde çalışıyor. Futbolcular hem kamp yapıyor. Hemde bol oksijenli Kartepe’de stres atıyor.

 

HEDEF, ALTIN BİR YIL GEÇİRMEK

Transfer döneminde gündemin bir numarası olan ve yaptığı flaş transferlerle süper bir kadro kuran Sultanorhanspor Kartepe kampında arkadaşlık seviyesini ve takım olgusunu en üst seviyeye çıkaracak. Sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Sultanorhanspor, bu sezon altın bir yıl geçirerek Gebze’nin gururu olmayı hedefliyor.

 

HER TAKIMA BÖYLE YÖNETİCİLER LAZIM

Sultanorhanspor’u Bölgesel Amatör lige çıkararak Gebze’ye anlamlı bir hediye vermek isteyen Sultanorhanspor’da yönetim 2013-2014 sezonun da şampiyonluğa odaklandı.

Gebze’de ismi ve imajı zedelenmemiş futbol sevdalılarının ortaklaşa verdiği mücadele taktir ediliyor. 

 

GEBZE’NİN  İHTİYACI VAR

Gebzespor’un durumu dipsiz bir kuyu gibi, gönül isterdi ki tüm güçler Gebzespor çatısı altında birleşsin. Gebze’yi yönetenler bu değerlerine sahip çıksın Bu olmadı olmayacak gibi de… şartlar ve kulübün içinde bulunduğu mali tablonun altına girmek ciddi bir ekip işini ve ekonomik gücü gerektiriyor. Üstelik Gebzespor’a vaktini ve nakdini harcayanlar hak ettiği değerleri görmediği gibi yıpratılıyor. Hal böyle olunca yıllardır biriken ve bozulan imajlar farklı ve yıpranmamış formüller üzerinde durulmasını gerektiriyor. 

Son yıllarda futbol adına önlenilmez bir düşüş yaşayan Gebze futboluna, canlılık ve heyecan getiren Sultanorhanspor’un bu çıkışı her kesimde saygı duyuluyor ve destekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.