Kartepe Kupası’nda start verildi

Kartepe Kupası’nda start verildi

11. Kartepe Kupası heyecanı açılış töreninin ardından şöhretler karması maçı ve ilk maçlarıyla start aldı. Kartepe Kupası’nda müsabakaların bu yıl çekişmeli geçmesi bekleniyor.

AÇILIŞ TÖRENİNE BÜYÜK İLGİ
Kartepe Kulüpler Birliği tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen Kartepe Kupası’nda heyecan başladı. Derbent Stadı’nda gerçekleşen turnuvanın açılış gününde renkli görüntüler yaşandı. Kartepe Kupası açılış törenine Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra,  Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kartepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, KASKF Başkanı Murat Aydın, Maşukiyespor Başkanvekili Özgür Alpay, Maşukiyespor antrenörü Gökhan Top, KASKF yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri ve Kartepeliler katıldı.
İLK MAÇ UZUNTARLA’NIN
Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen Kartepe Kupası açılış törenin ardından ilk önce Şöhretler karması maçı oynandı. Sarı ve yeşil takımların karşılıklı attıkları gollerle gösteri maçı 3-3 sona erdi. Kartepe’de geleneksel hale getirilen bu yıl 11.’si düzenlenen Kartepe Kupası’nda ilk maçlar büyük heyecana sahne oldu. Kartepe Kupası açılış maçı Uzuntarlaspor ile Kartepe Köseköy Ateşspor arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta gülen taraf müsabakayı 2-1 kazanan Uzuntarlaspor oldu. Kartepe Kupası’nda bugünden itibaren oynanacak karşılaşmalarda heyecan devam edecek.
Kartepe Kupası maçları:
22 Temmuz Pazartesi
18.30: Acısuspor – Eşmespor
20.30: Sarımeşespor - Suadiyespor
23 Temmuz Salı
18.30: Uzunçiftlik – Karatepe GB.
20.30: Nusretiye – Arslanbey Organize
24 Temmuz Çarşamba
18.30: Balabanspor – Avluburunspor
20.30: Uzuntarlaspor – Kartepe Belediye
25 Temmuz Perşembe
18.30: Şirinsulhiye – Derbentspor
20.30: Uzuntarla Bel - Eşmespor
26 Temmuz Cuma
18.30: Köseköy Ateş – Acısuspor
20.30: Sarımeşespor – Kartepe GB

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.