Karşıya uçarak mı geçeceğiz?

Karşıya uçarak mı geçeceğiz?

Hızlı tren çalışmaları nedeniyle Darıca Osman Gazi Köprüsü’nün alt kısmının yaya trafiğine kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Köprünün...

Hızlı tren çalışmaları nedeniyle Darıca Osman Gazi Köprüsü’nün alt kısmının yaya trafiğine kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Köprünün üst kısmı zaten yaya trafiğine kapalı, köprünün altında da hızlı tren çalışması nedeniyle kapatılıyor. Bizler karşıya uçarak mı geçeceğiz?” diye sordular. 

ÇALIŞMALAR NEDENİYLE YIKTILAR

Gebze ile Darıca'yı demiryolu üzerinden birbirine bağlayan Osman Gazi Köprüsü’nün yapıldığından beri yayaların tren yolunun altından geçerek karşıya geçtiklerini ifade eden vatandaşlar, “Osman Gazi Köprüsü yapıldığı zaman yayaların da geçmesi için köprünün daha geniş yapılmasını istedik. Ancak bu isteğimiz yerine getirilmedi. Yıllarca Darıca’dan Gebze’ye tren yolunun altındaki yaya tünelinden gidiyorduk. Hızlı tren çalışması nedeniyle onu da yıktılar. Çalışmalar devam ettiği için köprünün altından gidip geliyorduk. Ancak şimdi burayı da kapatmak istiyorlar” şeklinde görüş belirttiler. 

KARŞI TARAFA NASIL GEÇECEĞİZ?

Köprünün üstündeki araç trafiği nedeniyle yayalara yasak olduğunu belirten vatandaşlar, “Yetkililere sormak istiyoruz karşı tarafa uçarak mı geçeceğiz? Bir çalışma yapılırken bizlerin mağdur edilmemesi gerekir. Her gün yüzlerce insan işe gitmek için karşı tarafa geçmek zorunda. Köprünün üstü yasak, köprünün altını kapattılar. Peki, bunca insan nereden geçip gidecek diye hiç soran yok mu?” diyerek yaşadıklarını sorunu dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.