Kars Ardahan Iğdırlılar Kadın kolları kurdu

Kars Ardahan Iğdırlılar Kadın kolları kurdu

   Gebze Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın kolları oluşumunu gerçekleştirdi. Önceki akşam ilk toplantısını...

 

 

 

Gebze Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın kolları oluşumunu gerçekleştirdi. Önceki akşam ilk toplantısını dernek lokalinde yapan kadın kolları, yönetim kurulu oluşturdu ve çalışmalara başlamış oldu.

Geçtiğimiz günlerde dernek yönetim kurulunun almış olduğu kararla Gençlik ve Kadın kolları kurulması yönünde çalışmalar başlatılmış ve yönetim kurulu adına bu projeyi Levent Altun üstlenmişti.

 

Toplantıda kadın üyeler kendi aralarında yönetim ve çalışma grubu oluşturdular. Kadınlar Kolu başkanı Çiler Boylu, yardımcısı Sevgi Altun olurken, yönetim kurulunda ise Kader Aktaş, Özlem Kozankurt, Aysel Koçak, Arzu Pehlevan, Bilgi Aydın, Funda Atmaca, Dilek Tan ve Funda Eşki görev yapacak. Önümüzdeki süreçte yapmayı düşündükleri çalışma ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan yeni yönetim kurulu ve toplantıya katılan kadın üyelerin heyecanı ve çalışma azmi dikkatlerden kaçmadı. Kadın kolları Başkanı Çiler Boylu, bu oluşumdan son derece memnun olduklarını belirterek, dernek yönetimine teşekkür etti. Çiler Boylu, önümüzdeki süreçte çok hızlı ve etkin bir çalışma sergileyeceklerini söyledi.

 

 “ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ”

 

Dernek yönetim kurulu adına kadın kollarının ilk toplantısına katılan Levent Altun da, toplantıya katılan kadın üyelere teşekkür ederek, “Kadınların olmadığı hiçbir çalışma başarıya ulaşmaz. Kadınlar iş dünyasında olduğu kadar sosyal ve kültürel hayatta da hak ettiği yerde olmalı ve katkı sunmalıdır. Kars Ardahan Iğdırlı kadınların bir araya gelerek projeler üretmesi hem yöremiz hem de yaşadığımız şehir Gebze için çok önemli katkılar sağlayacaktır. Artık çok daha güçlüyüz. Hep birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.