KARE TV yayında

KARE TV yayında

 Stüdyoları Gebze’de inşa edilen ve Kocaeli’nin tümüne yayın yapacak olan KARE TV, ‘Kocaeli’nin yeni televizyon kanalı’ sloganıyla yayın...

 

Stüdyoları Gebze’de inşa edilen ve Kocaeli’nin tümüne yayın yapacak olan KARE TV, ‘Kocaeli’nin yeni televizyon kanalı’ sloganıyla yayın hayatına başladı. KARE TV, yarın düzenlenecek resmi açılış töreniyle yayın hayatına resmen başlamış olacak.

 

Dün Holiday Inn Otel’de bir basın toplantısı düzenleyen KARE TV Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen, “Tarafsızlık, güven, kararlı ve doğru yayın anlayışımızla tüm Kocaeli’ne hizmet vereceğiz” diye konuştu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Tufan Şahinkesen, “Beş ay süresince devam eden gerek teknik altyapı, gerekse stüdyo inşa çalışmalarında sona gelindi. KARE TV, bölgedeki siyaset, kültür, ekonomi, spor, sağlık ve aktüel yayın içeriği ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. 470 metrekare kapalı alanda bulunan KARE TV, şu an bir adet gren box stüdyo, bir adet ana haber stüdyosu, bir adet gün ortası haber ve bir adet genel amaçlı kullanım için hazırlanmış toplam 4 adet stüdyoya sahip. Gaziler mahallesi İbrahimağa Caddesi’nde kurulmuş olan stüdyolar, tamamen broadcast altyapıya sahip olup, HD yayın sistemi ile donatıldı” diye konuştu. Şahinkesen, KARE TV izleyicilerinin aynı zamanda günün gelişen tüm haberlerini anında, güncel ve tarafsız olarak KARE TV’nin haber portalı www.karetvhaber.com adresinden takip edebileceklerini de sözlerine ekledi. KARE TV, tüm Kocaeli’nde UHF 22 karasal yayında, www.karetv.com.tr’de ve tüm mobil uygulamalarında yayında olup, Ocak ayı içinde Kablo TV ve Teledünya’da yayına geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.