‘Kardeşimiz intihar etmedi’

‘Kardeşimiz intihar etmedi’

  Geçtiğimiz hafta evinde tabanca ile öldürülmüş halde bulunan Hülya Uğuz’un ailesi yaşanan olayın aydınlatılmasını isteyerek kardeşinin...

 

 

Geçtiğimiz hafta evinde tabanca ile öldürülmüş halde bulunan Hülya Uğuz’un ailesi yaşanan olayın aydınlatılmasını isteyerek kardeşinin intihar etmiş olmayacağını söyledi.

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 614 Sokak'ta bulunan bir evde ikamet eden Hülya Uğuz (31) geçtiğimiz hafta silahla başından vurulmuş bir halde bulunuldu. Silah sesini duyan apartman sakinleri polise haber verdi. Olay yerine polis ve 112 Acil ekibi geldi. Polisle birlikte eve giren 112 Acil ekibi, Hülya Uğuz'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hülya Uğuz'un cenazesi yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

YALAN YANLIŞ HABERLER

Hülya Uğuz’un ağabeyi Alaettin Kurt gazetemize yaptığı açıklamada yaşanan olayın biran önce aydınlatılmasını istedi. Olayla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Alaettin Kurt, “Kardeşim alnında silahla vurularak yaşamını yitirdi. Yaşanan bu olayın ardından bazı haber sitelerinde kardeşimin hamile olduğu veya intihar etti gibi yalan yanlış haberler yazıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. Ortada bir intihar gibi bir durum yok. Olayın ne olduğuyla ilgili olarak otopsi sonucundan sonra belli olacak.

EŞİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORDU

Yakınları olarak bu olayın intihar olduğunu düşünmüyoruz. Kardeşim 15 gün önce burun estetik ameliyatı oldu. İntihar edecek olan birisi estetik ameliyatı olur mu? Bizim şüphelendiğimiz bu olayın bir intihar olmadığı. Çünkü olayın ardından kardeşimin kocası ortadan kayboldu. Kaç gündür ne işyerlerini açıyor ne de nerede olduğu bilinmiyor. Kardeşim eşinden ayrılacağı söylüyordu. Eşi ise kardeşimi çocuğunu almakla ve öldürmekle tehdit ediyordu. Olayın ardından eşi kardeşimin cenazesine bile sahip çıkmadı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.