Karateciler başarılı oldu

Karateciler başarılı oldu

Okul Sporları Gençler Karate Grup Müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman, Bayburt, Çorum, Edirne, Isparta illerinde yapıldı.

Çorum ilindeki Okul Sporları Gençler Karate Grup Müsabakalarına Kocaeli Karate ekibinin idari antrenörü Yılmaz Halıcı ve Timur Doğan yönetiminde A-B grup yarışmalarına 12 erkek ve 12 bayan sporcu ile katıldı. Nefes kesen karşılaşmalarda karateciler, okullarının derece yapması için kıyasıya mücadele etti. Kocaeli grubu 7 Altın 5 Gümüş 6 bronz olmak üzere 18 madalya ile kürsüde yerini aldılar.


18 MADALYA KAZANDIK
Grup yarışmalarında, grup merkezlerinde ilk 4  dereceyi elde eden sporcular Türkiye birinciliğine katılma hakkı elde ettiler.Kocaeli Karate ekibinin idari antrenörü Yılmaz Halıcı ve Timur Doğan yönetiminde büyük bir başarıya imza atılmış oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan idareci antrenör Yılmaz Halıcı “ Sporcu öğrencilerimizin Milli forma giyme arzularını yakından takip etmekteyiz. Organizasyon öncesi öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için Timur Doğan hocamızla kendilerine rehberlik ettik. Bu amaçla burada bulunduk. Öğrencilerimizle beraber olmaktan çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Bu yarışmaya 24 sporcumla katılıp 18 madalya ile Kocaeli’ye dönmenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz ” dedi.


DOĞAN KUTLADI
Antrenör Timur Doğan’da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Gençler bölgelerindeki liglerde yarışmaları, altyapıdan sporcu yetişmesi ve bu sporcuların keşfedilmesi açısından bu tür yarışmalar önemli. Çünkü kendilerini ifade etme şansı bulabiliyorlar. Burada elde edilen başarı Tüm ekibimizin başarısıdır. Sporcularımı kutlarım " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.