Karaosmanoğlu’nu Pinokyo’ya benzettiler

Karaosmanoğlu’nu Pinokyo’ya benzettiler

 Halkevleri üyeleri 'Yalanlara yeter artık' diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu Pinokyo'ya benzetti. Halkevleri üyesi bir...

 

Halkevleri üyeleri 'Yalanlara yeter artık' diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu Pinokyo'ya benzetti. Halkevleri üyesi bir grup Belediye İş Hanı önünde bir araya gelerek, basın açıklaması yaptı. Protestocu grup, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu bugüne kadar verdiği vaatleri tutması nedeniyle Pinokyo'ya benzetti. Eylemde Karaosmanoğlu'nun Pinokyo'ya benzeyen afişleri dikkat çekerken, basın açıklamasına getirilen Pinokyo'lar da Karaosmanoğlu'nun danışmanı olarak ilan edildi.

 YALAN DOLAN VAATLER

 

Grup adına açıklama yapan Ümit Şeker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Karaosmanoğlu'nu yeniden aday gösterdiğini hatırlatarak, “Karaosmanoğlu, seçim startını yeniden verdi. Karaosmanoğlu'nun bu seferki seçim stratejisi geçen dönem olduğu gibi yalan, dolan ve yerine getirilemeyecek seçim malzemesi vaatler olacağa benziyor. Bundan 5 yıl önce İbrahim Karaosmanoğlu bizlere ‘Monoray, metro, teleferik, hafif raylı sistem, Sekaray olacaktı' demişti. Aradan tam beş yıl geçti ve bugün hala Kocaeli'de bu projelerin hiçbiri yok. Bu projelerin hiçbiri olmadığı gibi milyonlarca para verilerek içi boş ulaşım master planları yapıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.