“Karaosmanoğlu verdiği sözleri tutmadı”

“Karaosmanoğlu verdiği sözleri tutmadı”

 Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, “Meğer İbrahim Hoca 2014’te verdiği sözleri değil;  2009’da verdiği sözleri bile tutamamış”dedi.Çelik...

 

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, “Meğer İbrahim Hoca 2014’te verdiği sözleri değil;  2009’da verdiği sözleri bile tutamamış”dedi.

Çelik yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Malumunuz üzere geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir toplantı tertip etmiş ve kendince yaptığı hizmetleri anlatmıştı. Bu toplantıda en son seçildiği 2014 seçim vaatlerinin % 91’ini yerine getirdiğini kalan % 9’unu da önümüzdeki seçimlere kadar yerine getireceğini ifade etmişti. Şimdi elimde, Sayın Karaosmanoğlu’nun 2009 yerel seçimlerine girerken verdiği sözleri içeren bir kitapçık var. Kitapçığa şöyle bir göz attım. Bir de ne göreyim? Meğer İbrahim Hoca 2014’te verdiği sözleri değil;  2009’da verdiği sözleri bile tutamamış. Boşuna başarısızlığını şatafatlı toplantılarla örtmeye çalışmasın. Kendi bastırdığı kitabın ortasından konuşuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.