Karaosmanoğlu DP ve DSP’yi ziyaret etti

Karaosmanoğlu DP ve DSP’yi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan halk oylaması sonrası siyasi partilerin il başkanlıklarına yaptığı ziyaretleri...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan halk oylaması sonrası siyasi partilerin il başkanlıklarına yaptığı ziyaretleri Demokrat Parti ve Demokrat Sol Parti ile sürdürdü. Günün ilk ziyaretini Demokrat Partiye yapan Başkan Karaosmanoğlu’nu, DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazıgül ve Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Aydoğmuş karşıladı. Daha sonra Demokrat Sol Parti’ye geçen Karaosmanoğlu, İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın eşlik etti. Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanlığı ziyaretinde, Türkiye’de ki demokrasi kültürünün gelişmesine, kentimizde ki İl Başkanları toplantılarıyla büyük katkı verildiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, “Bu adımla Türkiye'ye çok önemli bir mesaj verdiniz. Siyasi Partiler arasında ki bu pozitif ilişki, tabana da yansıdığını gördüm. 16 Nisan’da ki halk oylamasında sandıkları gezdim. Büyük bir olgunluk olduğunu gözlemledim. Bununla beraber demokrasiyi ve sandığı benimsememizin en büyük göstergesi de halk oylamasında ki katılım oranıdır. Unutmamak gerekir ki partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Diyalog ne kadar güzel olursa demokrasi de o kadar güzel olur. Partilerin Türkiye ye hizmet etme amaçları olmalıdır. Siyaseti doğallaştırmak lazım” dedi.

Siyaset geçici dostluklar kalıcıdır diyen Demokrat Parti Kocaeli̇ İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, "16 Nisan Halk oylaması Türkiye’miz için hayırlı uğurlu olsun" derken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, kent genelinde ki projeler hakkında bilgi verdi. Özellikle ulaşım konularına değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin en büyük ihtiyacı Metro’dur. Yerin altını kazmak zorundayız. Gebze bölgesinin projesi bitmek üzere. 2018’de de ilk kazmasını vuracağız” açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, “Siyaset insanlar içindir ve geçicidir. Çocuklarımıza güzel eserler bırakmamız gerekmektedir. Ortaya koyulan her eser vatandaşımızın vergileriyle yapılmaktadır. Bunu heba edecek adımlar atamayız” diyerek sözlerini tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın’da özellikle tramvay ve metro çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Aydoğmuş, “16 Nisan Halk oylaması güzel bir seçim oldu. Türkiye seçim tarihinin en güzel seçimlerden bir tanesidir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini sarf etti. Ziyaret görüş alışverişinin ardından sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.