Karamürsel’in gururu Merih Demiral!

Karamürsel’in gururu Merih Demiral!

İtalyan devi Juventus’un kadrosuna kattığı Karamürselli stoper Merih Demiral, yeni kulübü ile 2024’e kadar anlaştı. Sporcunun yetiştiği kulüp Karamürsel İdmanyurdu ve Karamürsel spor camiası Merih ile ilgili büyük bir gurur yaşıyor.

ELİNDEN GELENİ YAPACAK
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan Sassuolo'ya transfer olan, Merih Demiral, dünya devi Juventus'ın kadrosuna katıldı. Gündeme gelen haberin ardından, 18 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olan Merih Demiral, güçlü stoper rakipleri arasında formayı kapmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.
KARAMÜRSEL İDMANYURDU’NDA YETİŞTİ
Merih Demiral, 5 Mart 1998’de Karamürsel’de doğdu. Futbola 11 yaşında Karamürsel İdmanyurdu’nda başladı. 2011’den 2015’e kadar Fenerbahçe alt yapısında oynadı. 2016 yılında Fenerbahçe'den arkadaşı Bahadır Çiloğlu ile birlikte Portekiz üçüncü ligi ekibi AC Alcanenense ile sözleşme imzaladı ve profesyonel oldu.
MESUT BAKKAL 11’DE SAHAYA SÜRDÜ
Devre arasında Sporting Lizbon'un ikinci ligdeki Sporting B takımına transfer oldu. 2017-18 Sporting B'ye geri döndü ve 26 maçta forma giyerek takımının en çok forma giyen oyuncularından biri oldu. Sporcuyu Alanyaspor'a kiralık olarak kadrosuna kattı. Göztepe maçında Teknik Direktör Mesut Bakkal tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü ve 1-0 kazandıkları bu maçtan sonra formayı kaybetmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.