Karamollaoğlu’ndan Berat Albayrak’a sert sözler

Karamollaoğlu’ndan Berat Albayrak’a sert sözler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ı çok sert sözlerle eleştirerek, “Mehmetçiğimiz cephede, Afrin’de...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ı çok sert sözlerle eleştirerek, “Mehmetçiğimiz cephede, Afrin’de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı’ndayız. Teşkilatlarımız da 2019’da bir seçim savaşına hazırlanıyor” şeklinde açıklamalarda bulunduğunu belirten Albayrak için “Toy, tecrübesi hakikaten olmayan, zekası fışkıran ama kendi kabuğuna sığmayan bir bakandan da ancak bu beklenirdi” dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, “2019'daki bu seçim savaşına Başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız?” sözleri nedeniyle Enerji Bakanı Berat Albayrak'ı eleştirdi. Karamollaoğlu, “Seçimleri savaş gibi görürseniz bu ülkeye huzur ve refah getiremezsiniz” ifadelerini kullandı.

BERAT ALBAYRAK’A YÜKLENDİ

Milli Gazete’nin haberine göre Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın, “Mehmetçiğimiz cephede, Afrin'de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı'ndayız. Teşkilatlarımız da 2019'da bir seçim savaşına hazırlanıyor. 2019'daki bu seçim savaşına Başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız? Allah gazamızı mübarek eylesin” cümlelerini hatırlatan Karamollaoğlu, “Toy, tecrübesi hakikaten olmayan, zekası fışkıran ama kendi kabuğuna sığmayan bir bakandan da ancak bu beklenirdi. Seçimleri savaş gibi görürseniz bu ülkeye huzur ve refah getiremezsiniz. Ancak kaos ve kargaşa getirirler” diye konuştu.

“İSTİKLAL HARBİ'NE GİDİYORUZ DEMEK KADAR SAFLIK OLMAZ”

“Partiler birbirlerinin düşmanı değil sadece rakibidirler” diye konuşan Temel Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülke bizim, bu ülke hepimizindir. Yarın seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti gidecek ama devlet kalacaktır. Hakikaten akıl tutulması dememin sebebi burada yatıyor. 15 yıldır iktidarda bulunan bir partinin bugün içerisinde bulunduğumuz problemleri bu kadar büyütüp 15 yıl sonra kendi inşa ettikleri yapıyı çökertmek için İstiklal Harbi'ne gidiyoruz demek kadar saflık olmaz. Bu ülkeyi 15 yıldır bu hale siz getirdiniz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.