Karakucak güreşleri nefes kesti

Karakucak güreşleri nefes kesti

Kandıra Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kandıra Namazgah Karakucak güreşleri kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Kandıra Belediyesi önünde başlayan kortej yürüyüşü tüm ilçe halkı tarafından beğeni toplarken, sporcu ve güreş sever Kandıralılar mehter eşliğinde müsabakaların yapılacağı Kandıra Namazgah Mesire alanına yürüdüler. Güreş müsabakalarına ilimiz geneli başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinden 120 üzerinde güreşçi katıldı. 9 kategoriden oluşan 11 ile 19 yaş arası pehlivanlar, sıcak havaya rağmen birincilik kürsüsüne çıkabilmek için er meydanında kıyasıya mücadele etti.
PROTOKOL TAM KADRO
Güreşlere Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Türkiye İş Bankası Kandıra Şube Müdürü Serkan Geçgen, Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, İSU Kandıra Şube Müdürü Hakan Kocatürk, dünya şampiyonu, Akdeniz Oyunları ve Olimpiyat şampiyonu Ömer Arslantaş, Kandıra Güreş antrenörü Özer Ay, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve güreş severler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.