“Karakter katillerinden çok çektik”

“Karakter katillerinden çok çektik”

BAKAN SOYLU GEBZE’DE KONUŞTU: “Karakter katillerinden çok çektik”** İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gebze Belediyesi’nin  etkinliğine katıldı,...

BAKAN SOYLU GEBZE’DE KONUŞTU: “Karakter katillerinden çok çektik”

** İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gebze Belediyesi’nin  etkinliğine katıldı, “Profesyonel karakter katillerinden bu ülke çok çekti.”dedi.

Gebze Belediyesi Yazarlık Atölyesi’nin sertifika dağıtım töreni dün gerçekleştirildi. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika dağıtım törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, ile çok sayıda kişi katıldı.

 MİLLETE AYAR VEREN YAZARLAR

Bakan Süleyman Soylu yaptığı konuşmada,  “Biz bu topraklarda sadece savaşmadık. Bu savaş kalem ve kelam savaşı. Bu millet düşünen insanların olduğu dönemlerde yükselmişlerdir. Her akşam ana haber bültenlerinden sonra yorum adı altında millete ayar veren yazarlar gördüm. Her askeri darbeden sonra darbecileri göklere çıkaran kalemşörler gördüm. İsimleri hala hukuk fakültelerinin duvarlarında asılı olan bilim adamları gördüm.

 GEBZE BELEDİYESİ’NİN ETKİNLİĞİ ÖNEMLİ

Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı görecektik. Kalemini düşünceli ve onurlu kullanmak zorunda olan bir medeniyetiz. Bir herkes gibi rahat hareket edemeyiz. Bize doğruları öğreten annelerimiz babalarımız var. Saygının ahlakın karşı taraftaki insanın hakkının, bu hakkın öteki dünyaya nasıl taşınacağını anlatan bir inancımız ve medeniyetimiz var. Profesyonel karakter katillerinden bu ülke çok çekti. Bugün Gebze belediye başkanlığının ortaya koyduğu bu etkinlik yaptığımız birçok şeyden çok önemlidir.”dedi.

 

Haber:  Hanifi Surun



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.