Karadenizspor’da güzel bir gün

Karadenizspor’da güzel bir gün

Gölcük Karadenizspor, faaliyetlerine yeni başlamasına rağmen küçük yaş gruplarında oldukça başarılı. Bordo-Mavili ekip, geçtiğimiz günlerde de Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın ziyareti ile tarihi günlerinden birini yaşadı.

Yıllar önce futbol okulunda çalışmalara başlayan, son üç yıldır da küçük yaş gruplarında liglere katılan Gölcük Karadenizspor, futbol ailesi olarak her gün biraz daha büyüyor. Bordo-Mavili ekibin, önceki günde çok önemli bir konuk vardı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karadenizspor Kulübü’nü ziyaret etti, çalışmalar hakkında Başkan Murat Cinemre ve teknik ekipten bilgi aldı.

200 SPORCU İLE KARŞILAMA

Gölcük Kavaklı Stadı’ndaki ziyarette Bordo-Mavili ekibin altyapısında eğitim gören yaklaşık 200 sporcu, Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı karşıladı. Ayrıca karşılamada sadece altyapıda eğitim gören minik futbolcular değil, sporcuların yakınları da hazır bulundu. Son olarak takımın koordinatörlüğüne getirilen Kocaelispor ve Beşiktaş’ın eski efsane futbolcusu Kaan Dobra ile Kocaelispor’un eski futbolcusu Engin Öztonga da Kaymakamı karşılayanlar arasındaydı.

CİNEMRE, TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın ziyaretinde Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel de yer aldı. Kaymakam Altıntaş, Karadenizspor’un başarıların basında takip ettiğini, çok önemli bir işe imza attıklarını söyledi. Başkan Murat Cinemre de, Kaymakam Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, kendisine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.