Karaciğerindeki kist yerine yağ bezesini aldıkları iddiası

Karaciğerindeki kist yerine yağ bezesini aldıkları iddiası

Başiskele ilçesinde yaşayan Emine Temizel (60) özel hastanede ameliyat olduğunu ve doktorun karaciğerindeki kist yerine yağ bezesini aldığını iddia etti.

Başiskele ilçesinde yaşayan Emine Temizel (60) özel hastanede ameliyat olduğunu ve doktorun karaciğerindeki kist yerine yağ bezesini aldığını iddia etti. Cumhuriyet savcılığına şikayette bulunduğunu söyleyen Temizel, "Özel hastanede yapılan operasyondan sonra başka bir hastaneye gittiğimde kitlenin orada durduğunu ve orada bulunan yağ bezesinin alındığını söylediler. Psikolojim bozuldu. Üniversite hastanesinde yeniden ameliyat olarak kisti aldırdım" dedi.
Başiskele'de yaşayan Emine Temizel, 2017 yılında ağrıları nedeniyle İzmit'te özel bir hastaneye gitti. Yapılan inceleme ve tetkiklerde Temizel'in karaciğerinde kitle olduğu tespit edildi. Ameliyata alınan Emine Temizel, karaciğerindeki kist yerine yağ bezesi alınarak iki gün sonra taburcu edildi. Temizel ve ailesine de filmlerde bazen yanlışlık olabileceği, karaciğerinde kist bulunmadığı söylendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.