KARABULUT’TAN KAFLI’YA VEDA ZİYARETİ

KARABULUT’TAN KAFLI’YA VEDA ZİYARETİ

  Düzce Vali yardımcılığı görevine ataması çıkan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu. ‘GÖNÜL...

 

 

Düzce Vali yardımcılığı görevine ataması çıkan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.

 

‘GÖNÜL BAĞIMIZ BAKİ KALACAK’

 

Gebze’yi ve Gebzelileri tanımaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Karabulut;  “5 yıldır görev yaptığım Gebze’de güzel işlere imza attığımıza inanıyorum.Yaptığımız icraatlarda bizlere maddi manevi destek olan tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve sizin nezdinizde tüm teşkilatınıza teşekkürlerimi sunuyorum.Gebze’de görevimi tamamlamış olmama rağmen; bağlarımı tamamen koparmadan ailemle burada yaşamaya devam edeceğiz.Bir anlamda Gebze ile gönül bağlarımız aynı şekilde devam edecek.Kurumum adına görev süresince bizlere destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı; Sayın Kaymakamımız 5 yıllık görev süresince Gebze için önemli işlere imza atmıştır. En önemlisi kendisini toplumdan soyutlamayarak halkla hep iç içe oldu. Elbette Karabulut’un Düzce’ye atanması bizlerde burukluk yaratmıştır. Fakat kendisinin Gebze’de yaşamaya devam edecek olması bizim için mutluluk vericidir.Sayın Kaymakamımızın yeni görev yerinde de güzel işlere imza atacağından şüphemiz yok; kendisi için yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz’ dedi.

 

 

Ziyaretin anısına Salih Karabulut’a  tablo hediye eden Kaflı  yeni görevinde başarılar diledi.Veda ziyaretinde; Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın yanı sıra; İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.