Karabulut için veda yemeği

Karabulut için veda yemeği

  Gebze ilçe protokolü; Düzce’ye vali yardımcısı olarak atanan Kaymakam Salih Karabulut’a veda etti. Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma...

 

 

Gebze ilçe protokolü; Düzce’ye vali yardımcısı olarak atanan Kaymakam Salih Karabulut’a veda etti. Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze’yi asla unutmayacağını söyledi. 

 

GEBZE PROTOKOLÜ KATILDI 

Gebze protokolü, Kaymakam Salih Karabulut’a veda etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeği ilçe protokolünü buluşturdu. Düzce’ye vali yardımcısı olarak atanan veda yemeği, Tarçın Bistro’da gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze Müftüsü Şükrü Balkan, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri, dernekler, birim müdürleri, muhtarlar katıldı. 

GÖNÜLLERİ FETHETTİ 

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut için özel olarak hazırlanan slayt gösterisinin ardından kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ‘çok değerli ağabeyim’ dediği Kaymakam Karabulut’un görev süresi boyunca Gebze’nin gelişimi ve değişimi için çok faydalı çalışmalara imza attığını söyledi. Köşker konuşmasının devamında, “Gebze’de 5 yılını dolu dolu tamamladı. Gönülleri fethetti,  görevini en güzel şekilde tamamladı. Ağabeyimizi biz hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bu birlikteliğimiz devam edecek. Gebze’de yapılan bütün hizmetlerde onun imzası var. İnşallah yeni görev yerinde de başarılı olur. Orada da güzel işlere imza atacağına inanıyorum” dedi.

KARABULUT DUYGULANDI 

Başkan Köşker’in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut duygu dolu konuşmasında, “Gebze’yi ve Gebzelileri tanımaktan büyük mutluluk duydum. Eğer bugüne kadar yapılan hizmet ve çalışmalarda benim de bir tuzum ve katkım olduysa ne mutlu bana. Çalışma dönemimizde gösterdiğiniz sıcak samimiyetinizden ve desteklerinizden ötürü şükran borçluyum. Bir hatamız bir kırgınlık yaratacak bir davranışımız olduysa hakkınızı helal etmenizi dilerim” ifadelerini kullandı. 

DOLU DOLU 5 YIL GÖREV 

Karabulut’un ardından kısa bir konuşma yapan AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, “Vedalaşmak zordur. Sayın Kaymakamımız 24 saat Gebze’ye hizmet verme noktasında,  Dolu dolu 5 yılı geride bıraktı. Hizmetlerinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Milletvekili Okur ve Başkan Köşker tarafından Kaymakam Karabulut’a bir tablo hediye edilerek hatıra fotoğrafları çektirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.