Karabacak’tan kaymakama hayırlı olsun ziyareti

Karabacak’tan kaymakama hayırlı olsun ziyareti

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, başkan yardımcıları ve ilçe yöneticileriyle...

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, başkan yardımcıları ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kurucu Kaymakam Osman Ateş’in yerine Darıca Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Öklü’yü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

DARICA AİLESİ’NE HOŞGELDİNİZ

Başkan Karabacak, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla, STK’lar siyasi partiler ve bütün vatandaşlarıyla birlikte 160 000 kişilik nüfusuyla Darıca’nın büyük bir aile olduğunu ifade ederek, ”ailemize hoş geldiniz, görev süreniz boyunca hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızdan şüphemiz yoktur. Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”derken AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta aynı temennilerde bulunarak Öklü’ye görevinde başarılar diledi.

DEVLET MİLLET KAYNAŞMASI ÖNCELİĞİMİZDİR

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Öklü ise Darıca’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “devlet millet kaynaşması en büyük misyonumuzdur. Kamu sektörü ve belediyemiz ile  muhtarlarımızla, özel sektör ve gönüllü sektör dediğimiz STK’lar ile demokrasimizin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerimizle ve bütün vatandaşlarımızla el ele gönül gönüle hizmet vermek vizyonumuzdur” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.