Karabacak, Turizm Şurasına katıldı

Karabacak, Turizm Şurasına katıldı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. Turizm...

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. Turizm Şurası'na katıldı.

Eşsiz  kültürel, tarihi ve doğal zenginlikleriyle iç ve dış turizmin odağındaki ülkelerden biri olan Türkiye’nin uluslararası rekabet ortamında imaj ve marka değerini yükseltmek için gerekli stratejileri belirlemek amacıyla,  01 - 03 Kasım 2017 tarihleri arasında kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, turizm sektörü ve akademik camianın katılımı ile bu yıl 3. düzenlenen Turizm Şûrası’nın açılış programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşması ile başladı.

Programa ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Karabacak, bu tür etkinliklerin artmasıyla birlikte turizm sektörünün önemli kazanımlar elde edeceğini ve ekonomik anlamda sektöre önemli katkı sağlayacağını ifade ederek, şura sonucunda alınacak kararların ülke turizmi açısından hayırlı olması temennisinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.