‘Karabacak kenti yönetmekte aciz’

‘Karabacak kenti yönetmekte aciz’

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk düzenlediği basın toplantısında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak için, “Şükrü Bey 3 dönemdir bu kenti yönetmekte aciz kaldı.” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk önceki akşam bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına Yakup Törk’ün yanı sıra ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri Serap Aydın ve Şinasi Serdar, Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık katıldı. CHP’li Törk yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız bu kentte her şeyin daha güzel olması için muhalefet görevimizi yapacağız. 200 bin nüfus aşmış Darıca’nın biz hep iyi bir hizmet almasını ve belediye hizmetlerinden memnun olmasını isteriz.

ÇİVİ DAHİ ÇAKILMAMIŞ

Bu kentte son 25 yıldır CHP kenti yönetmekten uzak. 25 yıldır aynı çizgi bu kenti yönetiyor. Bizim kişilerin halleri, durumları ve insanlığı ile hiçbir sıkıntımız yok. Eleştirilerimiz hep yapıcıdır. Önümüzdeki yerel seçimde muhtemelen bu kenti biz yöneteceğiz. ‘Vaatlerimizin yüzde 99’u tamamlandı’ diyen bir başkan var. 2010-2014 yılları arasında yapılmayan projeler var. 2015-2019 yılları arasında 20 tane vaat var. Bu vaatlerin 4 ya da 5 tanesi yapılmış. Çivi dahi çakılmayan projeler mevcut. Elimizdeki stratejik plana baktığımızda yüzde 20’lik dilim yapılmış görünüyor. 
100 MİLYONU AŞMIŞ BİR BORÇ
Yapılmayan projeler yetmemiş gibi 2016 Ocak ayında bizi arayarak davet etti. Yapılan stratejik plana ek olarak bizim yeni projelerimiz var dediler. Geldiğimiz noktada 100 Milyonun üzerinde borç var. Yılsonunda 100 milyonu aşmış bir borçla yen yönetim karşı karşıya kalmış olacak. İşi ehline vermek gerekiyor. 3 dönemdir Şükrü beyin bu kenti yönetmekte aciz kaldığı, Darıca’nın geride kaldığı ve bu kentte insanların mutsuz olduğunu görmek bizleri üzüyor. Bu kentte mart ayından sonra yapacaklarımız çok hızlı gelişecek.” dedi. 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.