Karabacak, ‘Hayal edilmeyecek hizmet yaptık’

Karabacak, ‘Hayal edilmeyecek hizmet yaptık’

 AKP Darıca İlçe Teşkilatında yapılan 16. Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kimsenin...

 

AKP Darıca İlçe Teşkilatında yapılan 16. Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kimsenin hayal edemeyeceği hizmetleri yaptıklarını dile getirdi.

 

BALIKÇI BARINAĞINI 3 AYDA BİTİRDİK

 

Toplantıda konuşan Karabacak "Yaptığımız hizmetler, Darıca'yı şaha kaldırıyor. Zonguldak Ereğli'de 30 senedir bir balıkçı barınağı yapılacaktı. Fakat hala bitmedi. Ancak biz  3 ayda bu balıkçı barınağını bitirmek üzereyiz. Buranın bir siyasi başkan adayı kalkıp gazetelere açıklama yapıp Denizi katlettiğimizi söylüyor. Bu kadar ucuz siyaset olamaz. Onların bu projeyi gerçekleştirecek hayalleri yok" dedi. Karabacak konuşmasının devamında "Birileri kalkıp diyor ki, şehrin planlanması çok yanlış. Ben başkan seçilince, bu planlamayı yeniden yapacağım. Vay arkadaş, o işi nasıl yapacaksın. Herkesin evini mi yıkacaksın. Böyle siyaset olmaz. Birazcık halka doğruları konuşun. Zaten bu şehrin planlamasını yapan senin kafandaki zihniyetin aynısı" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.