‘Karabacak enkaz bırakacak’

‘Karabacak enkaz bırakacak’

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 100 milyon TL ile enkaz bırakacak.” dedi.

yakup-tork.jpg

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk önceki akşam bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına ilçe başkanı Yakup Törk’ün yanı sıra ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Şinasi Serdar ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. 2019 Mart seçimleri ile ilgili olarak CHP’den seçim sürecinin başladığını ifade eden CHP’li Törk, “Bu kentte siyaset yapmak isteyen herkesi 19 Ekim’e kadar partimize bekliyoruz. Darıca 100 binin üzerinde nüfusa sahip olduğu için başkanlık için 7 bin 500, Meclis üyeliği için 3 bin 500 TL ücret belirlendi. Engelli, kadın ve 30 yaş altı gençlerden bu ücretlerin yarısı alınacak.

CHP ADAYINA KİLİTLENMİŞ VAZİYETTE

Aday adaylarından kendilerini tanıtan dosya istiyoruz, bununla birlikte Genel merkez de mülakata girecekler. Yönetim kurulundan aday olmak isteyen arkadaşlarımız 12 Ekim’e kadar başvurabilecekler. Kentin sorunlarını kendine dert edinen herkesi davet ettiğimiz için burada keskin bir ayrım yapmıyoruz. Yerel seçim sürecinde kendimize hep hedef koymuştuk. Kentin tüm dinamikleriyle, projelerin doğru yapılmadığını inanan, kentin kötü yönetildiğini savunan herkesle beraber olacağız. Partimizin seçmeni olmayan, üyesi olmayan, oy vermeyen kitleler CHP adayına kilitlenmiş vaziyette. CHP’nin performansını dört gözle bekliyorlar. Bu bizim sorumluluğumuzu artırıyor.

BÖLGENİN YILDIZI YAPACAĞIZ

Bu kentte ki herkesin hizmetten alabilmesi için, Darıca’ya yakışan şekilde, Darıca’yı bölgenin parlayan yıldızı yapmak için değişime ihtiyaç var. 2019’da kentte yaşayanların bütün desteğiyle CHP olarak, Darıca’yı eskisi gibi bilinen, herkesin sevdiği, trafiğin çözülmüş, imar sorunlarının çözülmüş bir kent olmasını sağlayacağız. 6 meclis üyesi arkadaşlarımızla aynı konulara farklı bakmadık. Hep ortak karar içinde olduk ve bunlar hep meclise yansıdı. 100 tane soru önergesi 100 tane çözüm önerisi var elimizde. 31 Marta kadar bu kentteki mücadelemiz devam edecek. Darıca’da yaşayan herkese eşit şekilde hizmet eden bir kent hakline getireceğiz Darıca’yı.

BORÇLA TESLİM ALACAĞIZ

Darıca da kaynaklar hor kullanılıyor. 100 Milyon TL borç var. Bu kenti biz bu borçla teslim alacağız. 5 yıllık CHP döneminde bu borcu ödemenin sözünü verip, projelerimizi de gerçekleştireceğiz. Darıca’nın dinamiği bunu yapmaya oldukça müsait. Bu kentin sorunlarını bilen, kentte yaşayan insanlarla Darıca’ya dokunmak lazım. Vatandaşın faydasına bir şekilde çalışıp, borçları ödeyip, herkesin gıptayla baktığı bir Darıca’da yaşayacağız. Vatandaşımızdan yeni bir değişime, umuda destek vermesini istiyoruz. Herkesin ekibimize, adayımıza destek vereceğini ifade etmek istiyorum. CHP kendi örgütü ve bunun dışındaki kadrolarıyla bu işi yapacak.

DARICA’YA ENKAZ BIRAKACAK

Darıca’daki ışıklandırma çalışmaları, vatandaşın gözünü boyamak için yapılan, Belediye Başkanlığı’nda dördüncü dönem adaylığı için yapılan çalışmalar. Biz ışıklandırmaya karşı değiliz, ama göz boyama çalışması. 16 seçim vaadinden gerçekleşme noktasında aynı noktadayız yeni bir şey yok. Belediye başkanı vaat ettiği projelerin yüzde 20’sini yapabildi, gerisi duruyor. Sözlerini tutamayan, 100 Milyon TL borçla Darıca’ya enkaz bırakacak. Biz 5 yıl içinde insanların mutlu yaşadığı, borçsuz, yaşanabilir bir kent vaat ediyoruz. Kendimize ve en önemlisi Darıca halkına inanıyoruz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.