Karabacak, ‘Ciddi bir tasarrufa gidiyoruz’

Karabacak, ‘Ciddi bir tasarrufa gidiyoruz’

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Ülkemiz zor bir süreç içinde. Burada ciddi bir tasarrufa gidiyoruz.” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak dün bir basın toplantısı düzenledi. Darıca Teras Cafe’de düzenlenen toplantıda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı konuşmada, “Ülkemiz zor bir süreç içinde. Bu sürecin en önemli bölümünü ekonomik sorunlarla ilgili. İnanıyorum ki ülkemiz bu sorunların üstesinden gelecek güçtedir. Cumhurbaşkanımız bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Vatanımıza destek olmak için biz de bazı adımlar atmak durumundayız. Önceliklerimiz milletimizin genel ihtiyaçlarıdır. 
TASARRUFA GİDİYORUZ
Seçim beyannamelerimizde milletimize verdiğimiz sözlerimizi tutacağız. Önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Daire müdürlerimiz binmiş oldukları araçlarını havuza bıraktılar. Araç fazlalıklarını kullanmadan geri iadesini sağlayacağız. Burada ciddi bir tasarrufa gidiyoruz. Bu önemli bir karardı. Belediyelerimizin değişik birimlerinde mal alımlarından da ciddi bir tasarruf söz konusu. Bu tasarrufları yaparken bir yandan da seçim beyannamemizdeki sözlerimizin tamamını yerini getiriyoruz. Söz vermeyip de yeni projeler ürettiğimiz proje sayımızda bir hayli fazla. 
ÇALIŞMALARIN YÜZDE 90’I BİTTİ
3 tane mahalle konağımız ve 2 aile sağlık merkezimiz açılışa hazır şekilde. 3 caddemizin aydınlatma çalışmalarını tamamlıyoruz. Bayramoğlu Balyonoz Koyu çalışmalarında yüzde 85 tamamladık. Trafik eğitim parkı çok önemsediğimiz projemiz. Küçük bir şehir kuruyoruz. Bu şehirde çocuklarımız burada küçük arabalarla trafikte nasıl davranmaları gerektiği çok modern bir trafik parkı yapıyoruz. Tarihi İskoliye Mektebi’nin restorasyonunu tamamladık. Burası millet kıraathanesi olacak şekilde malzeme alımları devam ediyor. Kapalı pazarımızın temelini attık orada da çalışmalarımız devam ediyor.
DARICA’YA KENTMEYDANI
Darıca-Gebze Metrosu çalışmalarında müteahhitte teslimi tamamlandı. Burada da çalışmalar devam ediyor. Özellikle askeri kışlanın Darıca Belediyesi’ne teslimi önemli bir husus. Burayı düzenleyerek millet bahçesi yapacağız. Burada büyük bir kent meydanı ile okulların bir bölümünün oraya taşınması ve kamu hizmet binalarının bazılarının buraya toplanması önemli bir çalışma. Liseli gençlerimizin servislere binmesi daha kolay. Ama ilkokul için kolay olmuyor. Şehir merkezinde bulunan okulları ilkokul yaparak minik yavrularımızın okula gidişini kolaylaştıracağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.