Karabacak 15 yıllık projelerini anlattı

Karabacak 15 yıllık projelerini anlattı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak "15 Yıllık Hizmet ve Eser Sunumu" programında ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlatıp Darıcalılarla vedalaştı.

4-149.jpg

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenen "15 Yıllık Hizmet ve Eser Sunumu" programına Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, 15 yıl boyunca ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Karabacak ve ekibine teşekkür etti.

SİNEVİZYONLA ANLATILDI

15 Yıllık Hizmet ve Eser Sunumu" programında Başkan Karabacak’ın ilçeye kazandırdığı hizmetler sinevizyon eşliğinde anlatılırken, vatandaşların alkışları eşliğinde sahneye gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, görev yaptığı sürece her daim desteklerini sunan ilçe halkına teşekkür etti.

HELALLİK ALDI

Başkan Karabacak, konuşmasının sonunda vatandaşlardan helallik isteyerek, “15 yıl boyunca istemeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz vatandaşlarımız olabilir, ben buradan herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Biz yine burada olacağız, Darıca’da yaşamaya devam edeceğiz. Acı tatlı günlerinizde aranızda olmaya devam edeceğim ” diyerek alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamladı.

Programın sonunda ilçedeki dernek, sivil toplum kuruluşları ve bilgi evleri aile yönetimleri hizmetlerinden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim ederken, vatandaşlar günün anısına Başkan Karabacak’la bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.