Kaplan,“Darıca’daki okulun spor kompleksini kim işletiyor?”

Kaplan,“Darıca’daki okulun spor kompleksini kim işletiyor?”

   CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yazılı olarak cevaplandırması için Türkiye Büyük...

 

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yazılı olarak cevaplandırması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bir soru önergesi verdi.

 

Kaplan, verdiği soru önergesinde; ‘Darıca’da, hayırsever Garanti Bankası Mensupları Yardım ve Kültür Derneği tarafından yaptırılan ilköğretim okulu ve okulun içerisinde bulunan spor kompleksi (yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salon ve spor merkezi -fitness salonu) İl Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe edilerek teslim edilmiştir. Mülkiyeti, Hazineye ait olan ve Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli bu taşınmaz üzerine, Garanti Bankası Mensupları Yardım ve Kültür Derneği tarafından yaptırılarak, 11-08-2000 tarihli protokol ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve spor merkezinin tahsis süresi boyunca her türlü bakım, onarım ve işletme giderleri ( elektrik, su, ısınma, personel gibi) İl Müdürlüğünün bütçesinden karşılandığı tespit edilmiştir.

 

Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesine bitişik olan bu spor kompleksi, herkesin yaralanacağı bir konumda, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne tahsisi ve işletmesi verilebilir” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.