Kaplan Dilovası CHP yöneticileri ile buluştu

Kaplan Dilovası CHP yöneticileri ile buluştu

 Dilovası CHP 2014 yerel seçimlerine hazırlanmaya devam ediyor. Önceki gün İlçe irtibat bürosunda rutin toplantıları yapan Dilovası CHP İlçe yönetiminin...

 

Dilovası CHP 2014 yerel seçimlerine hazırlanmaya devam ediyor. Önceki gün İlçe irtibat bürosunda rutin toplantıları yapan Dilovası CHP İlçe yönetiminin bir konuğu vardı. Partililere açılım sürecinden birçok konuya CHP’nin politikalarını anlatmak üzere Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan’da toplantıya katıldı.

DİLOVASI’NDAKİ DURUMUMUZ ÇOK İYİ

Düzenlenen toplantıya Dilovası CHP İlçe başkanı İsmail Kaya, Dilovası CHP İlçe gençlik kolları Başkanı Murat Can, Dilovası Belediyesi Meclis üyelerinden Muhittin Avat, CHP Dilovası ilçe yöneticileri ve Mahalle Başkanları katıldı. Toplantıya Dilovası Kurucu belediye Başkanı ve CHP Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ve CHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan’da katıldı. Daha sonra kısa bir hoş geldin konuşmasında Dilovası CHP Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç yaptıktan sonra sözü Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’a bıraktı. Milletvekili Kaplan Dilovası’ndaki siyasi gelişmeleri çok iyi takip eteğini ve burada durumun kendileri için çok iyi olduğunu söyledi.

DOĞU VE GÜNEY DOĞU GEZİLERİNİ ANLATTI

CHP Milletvekili heyeti içerinde yer alan Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan, yaşadıklarını ve bölge insanın isteklerini ve kendilerinin barış sağlanması için ne türlü bir gayret gösterdiklerini Dilovası CHP İlçe yönetim toplantısında anlattı. Kalabalık yönetici grubuna konuşan Milletvekili Kaplan “Dilovası’nın birçoğu doğu ve güneydoğu vatandaşlarımızdan oluşuyor, ister istemez açılım konusu sizleri de ilgilendiriyor. CHP’nin açılım sürecini istemediğini söyleyenler bizi karalamak adına yapıyor. CHP çözüm sürecine karşı değil, iktidar tarafında yürütülen gizli kapaklı işlere karşı. Biz Türkiye’de barışın olabilmesi için her türlü desteği veriyoruz. Bakın kısa bir süre önce benim de içinde bulunduğum parti heyeti doğu ve güney doğuda birçok ile gidip burada vatandaşlarımızı dinledik” dedi. 

SIKINTILARINI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM

 Mecliste sürekli Dilovası’nı konuştuğu için adı Dilovası Milletvekili olduğunu söyleyen CHP Milletvekili Kaplan Dilovası’nda sanayinin yaşam hakkımıza karıştığı her an bizleri karsılarında bulur dedi. Toplumun kalkınması ve Türkiye’nin büyümesi için sanayinin olması gerektiğini söyleyen Kaplan ama Sanayi ve Sanayicilerin para kazanmak adına Dilovası’nda ki insanlarımızın yaşam alanlarını gasp ve ihlal etme gibi bir haklarının olmadığını söyledi. Burada ki çevre sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi. Dilovası’nda ki siyasi durumunda konuşan Kaplan, Dilovası’nda çok önceden adaylıklarını açıkladıkları için ve Ercan Dalkılıç gibi bir kişiyi aday olarak gösterdikleri için çok şanslı olduklarını söyledi. Kendisinin de seçim çalışmalarında çok aktif olacağını ve seçim zamanı Dilovası’nda ev ev dolaşıp oy isteyeceğini söyledi. Son olarak Milletvekili teşekkür eden Dalkılıç ise her türlü mücadeleye açık olduklarını bu seçimin kazanılması için Dilovası’nda çok çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.