Kandıralılar Derneği Tavla Turnuvası 20 Ekim’de

Kandıralılar Derneği Tavla Turnuvası 20 Ekim’de

Gebze Kandıralılar Derneği’nin geleneksel tavla turnuvasının 15’ncisi 20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.

Gebze Kandıralılar Derneği’nin ilki 2005 yılında düzenlenen, hiç sene aksatmadan günümüze kadar uzayan Geleneksel tavla turnuvasının 15’ncisi 20 Ekim Pazar günü tekrarlanacak. Cumhuriyet Kupası adı altında düzenlenen turnuvaya bu yıl da yoğun ilgi olması beklenirken turnuva şampiyonuna hindi, kupa ve sertifika, ikinciye tavla ve sertifika, üç ve dördüncülere de sertifika verilecek. Turnuvaya katılım bedeli olarak ise 50 TL alınacak. 

KAYITLAR BAŞLADI

Kayıt kabulleri turnuvanın da gerçekleşeceği yer olan Güzeller Mahallesi, Bülbül Caddesi, 902/1 Sokak (Özel Merkez Hastanesi arka sokağı) No:7 adresindeki dernek merkezinde olacak. Derneğin (0262 – 643 81 67) numaralı telefondan da kayıt yaptırılabilecek.
KURALLAR
Turnuvada her tur tek maç, eleme usulü oynanacak. Her maç 7 sayı üzerinden oynanacak.  Zarlar fincan ile atılacak ancak maçlarda rakiplerin kendi arasında anlaşması durumunda elle zar atımına izin verilecek. Oyunlar esnasında her tür itiraz dernek yönetimine yapılacak. Yönetimin veya hakem olarak belirlediği isimlerin herhangi bir hamleye, hamle biçimine yönelik itirazlarda vereceği karar, iki oyuncu için de bağlayıcı olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.