KAMAN: İNSAN ODAKLI  BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

KAMAN: İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Toplantıda Dursun’dan önce söz alan Cumhur İttifakı/İYİ Parti KBB adayı Doktor Serdar Kaman, Gebze’nin gerek nüfusu gerek ekonomik yapısıyla Büyükşehir statüsünde il olmayı çoktan hak ettiğini kaydetti.

2-347.jpg3-153.jpg4-138.jpg6-052.jpg7-041.jpg8-028.jpg9-013.jpg10-010.jpg11-010.jpg12-002.jpg13-005.jpg14-004.jpg15-004.jpg16-002.jpg18-003.jpg19-001.jpg20.jpg21-001.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg

Beton belediyeciliğini çağdaş belediyecilik sananlardan sebep Gebze’nin hep ihmal edildiğini kaydeden Kaman, “Kendi seçmenleri bile, ders verilmesi gerektiğini söylüyorlar. Biz insan odaklı belediyecilik yapacağız. Bu kentte yaşadığınızda, çocuklarınızın gözlerindeki pırıltı sizlerin de pırıltısı olacaktır” dedi.

TÜM PROJELERİNİ DESTEKLEYECEĞİM

Recep Dursun ile seçim kampanyası sürecinde tanışıp sonra ayrıntılı tanıdığını kaydeden Kaman, “Yıllarca süren bir süreç geçirmiş. Kafasında geleceğin Gebze’sini planlamış. Ben de söz veriyorum. Onun bütün projelerini sonuna kadar destekleyeceğim. Gebze’de Dursun, Büyükşehir’de Kaman, Kocaeli’de işler tamam diyorum” diye konuştu.

ÖZTÜRK’TEN MİLLET İZAHATI

Sunuculuğunu arı dili ve akıcı Türkçe’si ile dört dörtlük bir sunuma imza atan Özlem Kuş Sünbül’ün üstlendiği programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk söz aldı. Öztürk şiirle başlayıp bitirdiği konuşmasında millet kelimesinin Türkçe kılavuzdaki anlamını hatırlatıp ittifaklarını neden o adla tanımladıklarını izah etti.

YILMAZ: ADAYLARIN YANLARINDAYIZ

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ülkenin genel durumunu karamsar ifadelerle izah ederken halkın çıkış aradığını söyledi. Yağma, talan, rüşvet, yandaşlık üzerine kurulu bir anlayışı yıkmak üzere yola çıktıklarını kaydedip CHP Grubu olarak Millet İttifakı’nın adayları Recep Dursun ve Serdar Kaman’ın yanlarında olduklarını söyledi.

TARHAN: BEYLİKBAĞI

GEBZE’NİN İLÇESİ OLACAK

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan; Beylikbağı’nın çocukluğunun geçtiği mahalle olduğunu hatırlatıp CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ı mahalleliye alkışlattı. CHP iktidarında Gebze’nin il; 7 mahalleli Beylikbağı Bölgesi’nin ise Gebze’nin ilçesi olacağını belirten Tarhan sözlerini belediye başkan adayları Recep Dursun ve Serdar Kaman’a destek isteyerek tamamladı.

YILDIZ: ÜZERİMDE ASKERİN

POSTAL İZLERİ VAR

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Beylikbağı’ndaki toplantı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı söylemleri üzerinden eleştirdi. Akşener’i cezaevine atacağı tehdidine karşın hukuk devletlerinde hâkim ve savcıların varlığını hatırlatan, “Akşener de gereken yanıtı vermiştir, 28 Şubat sürecinde kendisini korkutamayanların korkuttuklarından korkmayacağını söylemiştir. Ben de üzerinde askerin postal izleri (12 Eylül sürecini kast ediyor) eden biriyim” deyip Erdoğan’ı bir kez daha üslup konusunda eleştirip uyardı.

İKİ LİDER BİRLİKTE MİTİNG YAPSIN

Toplumun seçimde gerilmemesi gerektiğini söyledi. Kocaeli’de KBB adaylığının Meral Akşener’in İzmitli olmasından sebep İYİ Parti’ye bırakılmasından ötürü Kılıçdaroğlu’nu metheden Yıldız, “Genel başkanımız 21’inde Kocaeli’ye geliyor. İki liderin Perşembe Pazarı’nda birlikte miting düzenlemesine ne dersiniz?” deyip CHP’ye aleni teklifte bulundu.

SARIBAY: KARTAL VE

MALTEPE’DE ÇÖZDÜK

CHP İl Başkanı Avukat Cengiz Sarıbay da Yıldız’ın jestine aynı şekilde yanıt verdi ve sözlerine İYİ Parti lideri Meral Akşener’i methederek başladı. Gebze’deki tapu sorunun çözülemeyecek sorun olmadığını; Kartal ve Maltepe gibi CHP’nin yerel iktidarda olduğu ilçelerde çözüldüğünü, AKP’nin algı operasyonu ile süreci sürdürmeye çalıştığını belirten Sarıbay, “Sizi AKP’liler de ziyaret edeceklerdir. CHP ve İYİ Parti tarafından verilen bazı önergelerin niye ret edildiğini sorun, yeter” dedi.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

İLE BİRLİKTE SELAMLADI

Program son konuşmacı Recep Dursun’un kent meclisi ve mahalle meclislerine önerip talep halinde hayata geçirmeyi önerdiği 32 proje önerisinin sunumu, Millet İttifakı’nın Gebze Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtımı ve halkı selamlaması ile sona erdi.

EYT MAĞDURLARI HİÇBİR

FIRSATI KAÇIRMIYOR

Konuşmacıların yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli eski Milletvekili Doktor Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya, EYT Gebze Temsilciliği üyeleri ile birlikte CHP ve İYİ Parti’nin il genelinden her kademeden mevcut/eski başkanları ve yöneticileri de toplantıya katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.