Kamalak, ‘İslam coğrafyası zulüm altında’

Kamalak, ‘İslam coğrafyası zulüm altında’

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Eşi Zübeyde Kamalak, Bursa programından sonra önceki gün Gebze’ye geldi. Gebze’de katıldığı...

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Eşi Zübeyde Kamalak, Bursa programından sonra önceki gün Gebze’ye geldi. Gebze’de katıldığı bir programda konuşma yapan Mustafa Kamalak, birçok İslam coğrafyasının zulüm ve vahşet altıda olduğunu belirtti.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve çok sayıda partilerce Eskihisar feribotlarında karşılandı. Mustafa Kamalak ve beraberindekiler ardından Gebze Tatlıkuyu Merkez Camii’nde öğle namazı kıldılar.

TEK ÇARE İSLAM BİRLİĞİ

 

Namazın ardından bir programa katılan Kamalak burada bir konuşma yaparak, “Üzülerek ifade ediyorum ki İslam Âlemi olarak aynı heyecanı ve aynı sevinci bu bayramda paylaşamadık. Çünkü dinimiz bütün Müslümanları tek bir vücut olarak kabul eder. Bugün en çok muhtaç olduğumuz şey bu şuura sahip olmaktır. Peygamberimizin telkin ettiği ve bizim için bir kurtuluş reçetesi olan ahlâkî anlayış budur. Nüfusu bir buçuk milyarı aşan İslâm âleminin, bugün dünyanın birçok yerinde özellikle Doğu Türkistan, Suriye, Afganistan, Çeçenistan, Irak, Lübnan, Mısır, Arakan ve birçok İslam coğrafyası zulüm ve vahşet altında inleyen kardeşlerimizin feryatlarını ancak bu şuura ermekle mümkün olacaktır. Bu şuur ancak İslam Birliği kurulması ile elde edilecektir. Akan kanın, dökülen gözyaşı ancak İslam Birliği kurulduğunda duracaktır”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.