Kale değil türbe bekçisiyiz

Kale değil türbe bekçisiyiz

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nda divan toplantısı yapıldı. İlçe Başkanı Aykan Dönmez, “Hiç unutmamak gerektir ki; bizler kale bekçisi değil, türbe bekçisi gibi davranmak zorundayız” dedi.

Geçtiğimiz ay ilçe kongresini yapan, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı kongrenin ardından ilk ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Coşkulu bir atmosferde yoğun bir katılım ile icra edilen toplantıya il başkanı Mehmet Aras da katıldı. Aras’a İl Teşkilat başkanı Cevdet Çepil, İl Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanı Kamil Tokgöz ile il yönetim kurulu üyeleri; Zeynel Bulut, Mustafa Kabaca, Osman Gül ve Uğur Madenci eşlik etti. Toplantı divan kurulu, Mehmet Aras’ın divan başkanlığında; Cevdet Çepil, Aykan Dönmez, Zeynel Bulut ve Kamil Tokgöz’den oluştu.

 MAHALLELER TAMAM

Divan toplantısında sırası ile söz alan Çayırova ilçe Birim başkanları raporlarını divana sundular. Birim başkanları partinin mahallelerdeki teşkilatlanmasında sona gelinmek üzere olduğunu kaydetti.

NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez konuşmasında teşkilat üyelerinin talebi ve il başkanının takdiri, genel başkanın onayı ile Çayırova İlçe Başkanı olduğunu belirtip şunları söyledi: “Hepiniz teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için elinizden geleni yaptınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz, böyle bir teşkilata sahip olduğum için ne kadar şükür etsem az gelir.

ALTIN KURAL

Hiç unutmamak gerektir ki; bizler kale bekçisi değil, türbe bekçisi gibi davranmak zorundayız. Kapımız da yüreğimiz de herkese açık olmalıdır. Başarının altın kuralı budur. Refah partisi artık bir alternatiftir, bunu gören mevcut yerel siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar.”

ÜNİVERSİTENİN FAKÜLTESİ

İl teşkilat başkanı Cevdet Çepil kendisi ve Kocaeli siyaseti ile ilgili birikimlerini paylaştıktan sonra, “Mehmet Aras, Milli Görüş Üniversitesi’nin, bir fakültesidir, bizlerde bu okulun talebeleriyiz ne mutlu bize” deyip Çayırova İlçe Teşkilatı’na teşekkürlerini sundu. Çayırova İlçe müfettişi Kamil Tokgöz raporlarda aktarılanların üzerine söyleyecek sözü olmadığını kaydetti.

GENÇLERE ÖN AÇMA DÖNEMİ

Toplantıda son olarak Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras söz aldı. Aras, “Bu dönem benim için siyasi birikimimi aktarıp, siz gençlere ön açma dönemim olacaktır. Bizden öncekilerin çalışmaları bizleri vekil yaptı, belediye başkanı yaptı. Bizlerin çalışmaları da sizleri bu makamlara getirecektir. Çayırova bizim gözbebeğimizdir. Sizleri tebrik ediyorum. Altmış yılını siyasete vermiş birisi olarak söylüyorum ki; bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür” dedi.

ERBAKAN’IN EMRİ İLE

Aras, partisinin Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez’i başarılarından ötürü plaketle onurlandırırken, “Bu plaketi kongrelerimiz sürecindeki başarılı faaliyetlerinizden dolayı, genel başkanımızın emri ile sizlere veriyorum” diye konuştu.

Toplantı sonrası atik pastanesine geçen partililer, işletme sahibi il yönetim kurulu üyesi Mehmet Atik tarafından ağırlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.