KALBİMİZ DARICASPOR’LA

KALBİMİZ DARICASPOR’LA

İkinci Amatör Küme Çeyrek Final maçları bugün oynanacak. Dört farklı statta oynanacak maçlar sonunda kazanan ekipler yarı finale yükselecek.

Temsilcimiz Darıcaspor bu akşam Avni Kalkavan’da Darıca Kalespor’u eleyen Halıderespor’la karşılaşacak mücadele 19.15 te başlayacak. Başar Özkan’ın öğrencileri karşılaşmayı kazanıp finale adını yazdırmayı amaçlıyor.

SEKİZ TAKIM HEDEFE KİLİTLENDİ

İkinci Amatör Küme Çeyek Final Play-Off müsabakaları bugün oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonunda 8 ekip adını çeyrek finale yazdırmıştı. Bu turda galip gelen ekipler yarı finale yükselecek. Tek maçlı eleminasyon sistemi ile oynanacak olan maçların normal süresi berabere sonuçlanırsa uzatma bölümüne gidilecek. Yine eşitlik bozulmazsa tur atlayacak takımı penaltı atışları belirleyecek. Yarı final Play-Off maçları ise 15 Mayıs Salı günü oynanacak. Bu müsabakalar Mehmet Ali Kağıtçı Stadı ve Vinsan Stadı’nda oynanacak.

4 STATTA ZORLU MAÇLAR

Yiğit Bayırbaşı’nın başkanlığı yaptığı Yahya kaptanspor, Yarımcaspor ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Avi Kalkavan Stadı’nda sat 19.15’te ise Darıcaspor ile Halıderespor oynayacak. İzmit Gültepespor-Uuznçiftlik müsabakası Vinsan Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Tavşanlıspor ile Ulaşlıspor ise kozxlarını Derince Stadı’nda paylaşacak. Play-Off maçları sonunda iki takım 1.Amatör Küme’ye yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.