KAISİAD'dan Yakup Törk'e ziyaret

KAISİAD'dan Yakup Törk'e ziyaret

Merkezi Gebze'de bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP'den Darıca...

Merkezi Gebze'de bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP'den Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olan Yakup Törk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

KARSLILARIN DARICA'DA CİDDİ GÜCÜ VAR

KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, aynı zamanda kendisi de KAISİAD üyesi olan Yakup Törk'e başarılar dileyerek "Yakup Törk, genç ve başarılı bir arkadaşımız. Kendisi hayırlı bir yola çıktı. Biz hemşerisi olarak bu durumla gurur duyuyoruz. Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimizin Darıca’da ciddi bir gücü var. Dileriz partisi aday gösterir ve bu gücü hissettirir. Bizler hemşerisi olarak yanında oluruz ve destek oluruz. Çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

YAKUP TÖRK TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk ise kendisini ziyaret eden KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimine teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Ziyarete KASIAİD Başkanı Nasrettin Bavaş'ın yanısıra yönetim kurulu üyeleri Meşaik Karakuş, Ümit Kabay, Türksen Koç ve Olcay Karabağ katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.