“Kahvaltı harcaması 1,5 milyon lira”

“Kahvaltı harcaması 1,5 milyon lira”

  Saadet Partisi İlçe Başkanı Nurettin Çelik, haftalık olağan gerçekleşen Başkanlık Divanı toplantısında Başkan yardımcıları ve birim...

 

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Nurettin Çelik, haftalık olağan gerçekleşen Başkanlık Divanı toplantısında Başkan yardımcıları ve birim başkanlarıyla durum değerlendirmesi yaptı. Çalışmalar hakkında birim başkanlarından raporları alan Başkan Çelik, “Gebze’nin yeniden inşası sadece Milli Görüşçü Belediye ile olur” dedi.

BELEDİYENİN UĞRAMADIĞI MAHALLELER VAR

 

Gebze’nin on bir yıldır öksüz ve yetim kaldığını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Çelik, “Gebze’ye yapılacak yatırımlar İzmit’e ve diğer ilçelere yapılıyor. Gebze’miz İzmit’in en az on yıl gerisinde. Gebze’mizin bazı mahalleleri ise Gebze’nin de en az on yıl gerisindedir. Hizmet alamamış mahallelerimiz mevcuttur. Belediyenin uğramadığı mahalleler vardır. Bunca yapılmayan çalışmalara rağmen belediye borçlanmaktadır. Buda görevdekilerin liyakatsiz ehil olmayan kişiler olduğunu ispatlamaktadır. Gebze’de daha önce yaptığımız çalışmalar ve başarılar ortada. Bizim zamanımızda Başkan ve tüm müdürlerin makam odalarında ‘Rüşvet alanda verende mel’undur lanetlenmiştir’ şimdi o yazılar kalktı. İnşallah biz tekrar geldiğimizde o yazıları yerine asarak ve paraları halka hizmet ederek kullanacağız. Belediye’nin kahvaltı harcamalarına harcadığı bütçe 1,5 milyon lira. Halktan kim gitti de kahvaltı yaptı. Biz bu paraları halka hizmet olarak geri döndüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.