Kadınlar için  yapılan sosyal tesis tamamlandı

Kadınlar için  yapılan sosyal tesis tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca’da kadınlar için inşa ettiği sosyal tesis tamamlandı.

5-005.jpg6-004.jpg

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kadınlar için oluşturulan sosyal tesisin yapım çalışmalarını tamamladı. Darıca Bayramoğlu’nda deniz kenarında kurulan tesis kadınların faydalanacağı bir mekân olacak. Tesis; spor, toplantı, seminer gibi organizasyonlarda kadınlara hizmet edecek. Yapım çalışmaları tamamlanan yapı önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

 Darıca Bayramoğlu’da inşa edilen sosyal tesis nezih ortamıyla kadınların hizmetinde olacak. Bayramoğlu kadınlar plajının üst kısmında yapılan tesis, deniz kenarında hoş manzarasıyla keyifli anlar sunacak. Tesis ferah yapısıyla kadınların cazibe merkezi olacak.

 

 NE ARARSAN VAR

 

Bayramoğlu Halk Plajı’nın kıyısında yer alan tesis havuz hizmeti de sunacak. Tesisin alt kısmına yapılan taş duvar içindeki merdivenler havuza inmek için kullanılacak. Tesis; hizmet binası, restoran ve mescit olmak üzere üç kısımdan oluşuyor. 

Tesis hizmet binası zemin katı 186 metrekare -1. bodrum kat 395 metrekare -2. bodrum kat 395 metrekare olmak üzere toplam 976 metrekare alanda inşa ediliyor. Hizmet binası lokal, vip toplantı salonu, seminer salonu, personel odası, spor salonu, masaj tedavi, duş-wc-soyunma, kafeterya, mutfak, çocuk oyun-eğitim alanı, büfe, idari ofislerden oluşuyor.

Tesisin restoran binası 460 metrekare olmak üzere tek kattan oluşuyor. Restoranda mutfak ve wc'ler yer alıyor. Depo, wc ve şadırvanları içerisinde bulunduran mescit ise toplam alan 110 metrekare alana sahip. Tesis binası çalışmaları tamamlandığında çevresinde yapısal ve bitkisel peyzaj işleri ile otomatik sulama sistemi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.