Kadın öğretmeni dövüp yola attılar

Kadın öğretmeni dövüp yola attılar

 Gölcük Barbaros İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan 40 yaşındaki Hanife Arslan, Değirmendere'de dövüldükten sonra yol kenarına atılmış olarak...

 

Gölcük Barbaros İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan 40 yaşındaki Hanife Arslan, Değirmendere'de dövüldükten sonra yol kenarına atılmış olarak bulundu. Feci şekilde dövülen ve kafa travması bulunan öğretmen tedavi altına alındı.Gölcük Değirmendere'de bulunan Konyalı Kasabı adlı iş yerinin önünde kanlar içinde yatan bir  kişinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri kanlar içinde yatan kadın için sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri feci şekilde darp edilen ve yüzünün iki yanında da kesik izleri bulunan kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

 

TIP FAKÜLTESİNE KALDIRILDI

Yaralı kadın daha sonra ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.  Yaralı kadın daha sonra daha iyi müdahale edile bilmesi için aynı ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yüzünde  kesik ve darp izleri bulunan yaralı kadının kafasında travması  geçirdiği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan kadının durumun ciddi olduğun belirtildi. 

 

GÖLCÜK'TE ÖĞRETMEN

 

Öte yandan yapılan incelemede yaralı kadının Gölcük Donanma Mahallesi Donanma Caddesi'nde bulunan Barbaros İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 40 yaşındaki Hanife Arslan olduğu öğrenildi. Aslen Adanalı olan Hanife Arslan'ın bekâr olduğu belirtildi. Polis ekipleri kadın öğretmeni feci şekilde dövdükten sonra yol  kenarına atan ve kayıplara karışan şahıs veya şahısların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.