Kadın girişimciler tanıştı

Kadın girişimciler tanıştı

Kocaeli Ticaret Odası, ilimiz genelinde faaliyetlerine devam eden Kocaelili kadın girişimleri bir araya getiren önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Kocaeli’nin iş dünyasının lider kuruluşu Kocaeli Ticaret Odası, düzenlediği eğitimlerle adeta girişimci fabrikası gibi çalışırken, bir yandan da faaliyetlerini sürdüren girişimcileri desteklemeye, onlara güç kazandırmaya devam ediyor. Bu amaçla Kocaeli Ticaret Odası’nda farklı ve önemli bir toplantı gerçekleştirildi. 
Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren, KOTO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri; Esma Bektaş, Eda Efe, Birsen Çokbaşarıcı, Melike Andız Gürbüz, Nezehat Çini, KOTO Meclis Katip Üyesi Sema Kalafat, KOTO Meclis Üyesi- aynı zamanda KOTO Kadın girişimciler Kurulu Üyesi Nazan Topdemir Bülbül, 15. Meslek Komitesi Başkanı Handan Kümeli, 17. Meslek Komitesi Başkanı Semra Demir Çavdar, 22. Meslek Komitesi Başkanı Olcay İlter, 15.Komite Üyesi – aynı zamanda KOTO KGK Üyesi Ayşenur Kahraman Aytekin’in hep birlikte ev sahipliği yaptığı Kadın Girişimciler Kurulu Tanışma Toplantısı’na; Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Dilek Çınar, Başkan Yardımcısı Fatoş Durak, İcra Kurulu Üyeleri; Ayşe Hacet Aşar, Hazel Uzun, Ümmühan Pektekin, Ayşen Erbayrı ve çok sayıda kadın girişimci katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.