Kadı Feyzullah’ta çalışmalar tam gaz!

Kadı Feyzullah’ta çalışmalar tam gaz!

 Anibal kavşağında bulunan Kadı Feyzullah Efendi Türbesi çevre düzenlemesi projesi çalışmalarında incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı...

 

Anibal kavşağında bulunan Kadı Feyzullah Efendi Türbesi çevre düzenlemesi projesi çalışmalarında incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizin tarihi simgelerinden olan Kadı Feyzullah Efendi’nin kabrinin de bulunduğu bu alanda kentimize yakışır bir estetiğe sahip düzenleme projesini en kısa zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız” dedi.

 

 

 

 

Gebze’ye estetik görsellik kazandıracak bir proje daha hayata geçiriliyor. Gebze Anibal kavşağında bulunan Kadı Feyzullah Efendi Türbesi çevre düzenlemesine ilişkin projeye yönelik çalışmalar başladı. Toplam bin 100 metrekare alan üzerinde başlatılan çevre düzenlemesinin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Anibal kavşağı gibi merkezi bir noktada bulunan ve içerisinde Gebze’mizin tarihi simgelerinden olan Kadı Feyzullah Efendi’nin kabrinin de bulunduğu bu alanda kentimize yakışır bir estetiğe sahip düzenleme projesi için çalışmalara başladık. Halkımızın önemli uğrak noktalarından olan bu alanda ki başlattığımız çevre düzenlemesiyle bölgeye estetik değer katacağız. Çalışmalarımız en kısa zaman da tamamlanarak, bölge halkımızın kullanımına açılacak ve böylece bir tarihi değerimizi de gün yüzüne çıkarmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.