Judoda zirvenin adı Kağıtspor

Judoda zirvenin adı Kağıtspor

Büyükşehirli judocular, Ümitler Türkiye Judo 1. ligini üst üste 2. kez namağlup tamamlayarak, adını tarihe yazdırdı.

judoda-zirvenin-adi-kagitspor-(1).jpgjudoda-zirvenin-adi-kagitspor-(2).jpegjudoda-zirvenin-adi-kagitspor-(4).jpeg

Türkiye Judo Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Ümitler Türkiye Spor Toto Judo 1. Ligi, Ankara Judo Federasyonu Spor Salonunda gerçekleştirildi 20 kulüpten seçkin judocuların tatamiye çıktığı müsabakalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular 1. etaptaki yenilmezlik serisini devam ettirerek 2. etap sonunda namağlup şampiyon oldu.

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Ankara’da Judo Federasyonu binasında bulunan spor salonunda iki gün süren karşılaşmalarda takımlar; 4’er kadın ve erkek judokadan oluşan ekiple 8 sıklette mücadele yaptı. Finaller sonunda zirvede Büyükşehir Kağıtspor ekibi yer alırken, ikinciliği EGO 48 puanla, üçüncülüğü aynı puan ve averajla İstanbul BBSK, Balıkesir İDA SK 45 puanla üçüncülüğü paylaştı.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Spor Toto Ümitler Judo Mix takımlar (karma) 1. Lig ilk etabını namağlup tamamlayarak Ankara’ya gelen Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı judocuları ligin ikinci etabını da en yakın rakibine 9 puan fark açarak 57 puanla yenilgisiz olarak şampiyon tamamladı.

KUPA VE MADALYALARINI ALDILAR

Müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupa ve katılım belgeleri federasyon Başkanı Sezer Huysuz, Milli Takımlar Teknik asbaşkanı Murat Levent Şahin ve lig kurulu üyeleri ve Olimpiyat şampiyonu Hüseyin Özkan tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.