Jeofizik Mühendisleri Odası seçim yaptı

Jeofizik Mühendisleri Odası seçim yaptı

 Jeofizik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 13’üncü genel kurulunun ardından yapılan seçimde mevcut oda başkanı Mehmet Zeki Tığ...

 

Jeofizik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 13’üncü genel kurulunun ardından yapılan seçimde mevcut oda başkanı Mehmet Zeki Tığ yeniden başkanlık görevine seçildi. 384 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde 7 yönetim kurulu üyesi ve 20 genel merkez delegesi belirlendi. Seçimle ilgili değerlendirmeden bulunan oda başkanı Mehmet Zeki Tığ “ Tek listeli bir seçimi geride bıraktık. Genel Kurulumumuz çok güze bir ortamda geçti. Önümüzde ki dönemde geçmiş dönemlere oranla daha iyi işler yapmak için çalışacağız. Bu çalışma süresince tüm üyelerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU: Mehmet Zeki Tığ, Metin Alaş, Senem Akyel, Şahap Yılman, Gül Gülsoy, Gül Çelebi,Eser Şahan Ezme.

DELEGELER: Mehmet Zeki Tığ, Metin Alaş, Senem Akyel, Şahap Yılman, Gül Gülsoy, Gül Çelebi, Eser Şahan Ezme, Yakup Demirci, Mustafa Cevher, Mustafa Turhan, Engin Özer, Ertan Peksen, Murat Kara, Merve Dalkılıç, Büşra Çavdar, Ecevit Akbaba, Nebi Canpolat, Tahir Serkan Irmak, Burak Kurt, Ramazan Öztürk.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.