Jandarma’dan Aksoy’a ziyaret

Jandarma’dan Aksoy’a ziyaret

Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü dolayısı ile İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İlçe Jandarma Komutanları ve  jandarma personeli, Vali  Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek, plaket ve şapka  takdiminde bulundular.

İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Aksoy’a Jandarma Teşkilatı’nın tarihçesi hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

JANDARMA ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Kurulduğu günden itibaren halkın güven ve huzuru için özverili bir şekilde mücadele etmektedirler. Emniyet ve asayiş hizmetleri yanında terörle mücadelede de çok önemli görev yürüten Jandarma Teşkilatımızda şehit olanları rahmetle anıyorum. Görevde olanlara da sağlık ve başarı dileklerimi iletiyorum. Özellikle Diyarbakır Valiliği döneminde terörün yoğun olduğu süreçte Jandarma Teşkilatımızın nasıl gayret içerisinde terörle mücadele ettiğini yakından bilen birisiyim. Dolayısıyla o özveriyi ortaya koyan Jandarma Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Jandarma Teşkilatımız bundan sonrada kendisine verilen tüm görevleri en iyi şekilde yapacaktır.” Dedi.

Konuşmaların ardından Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İlçe Jandarma Komutanları ve jandarma personeli ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.