İzmit GB’de birlik ve beraberlik

İzmit GB’de birlik ve beraberlik

Kentimizin önde gelen altyapı kulüpleri arasında yer alan İzmit Gençler Birliği saha içindeki başarısı kadar saha dışındaki birlikteliği ile örnek oluyor

ÖRNEK KULÜP İZMİT GB

İlimizde amatör futbola damgasını vuran altyapı kulüpleri arasında yer alan İzmit Gençler Birliği, sahada elde ettiği başarılı neticeler dışında düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiriyor. U 17 Ligi’nde mücadele veren ve oynadığı ilk iki müsabakadan galibiyetle ayrılan İzmit İzmit Gençler Birliği takımı, Derince Harikalar Sahili’nde yer alan Ay Yıldız Cafe’de bir araya geldi. 
 

YENİ YILDIZLAR YETİŞİYOR

İzmit Gençler Birliği yönetim kurulu üyesi Ercan Gündüz, genel koordinatör Zafer Durmaz, U 17 takımı teknik sorumlusu Nazif Uçar, antrenörlerMehmet Akif Karaman, Mahir Gürsucu, Seda Bayram ve sporcuların tam kadro olarak hazır bulunduğu yemekte yeni sezonun değerlendirmesi yapıldı. İzmit Gençler Birliği camiasının tüm fertleriyle bir aile olduğunu belirten Zafer Durmaz, “İzmit Gençler Birliği olarak ilimiz ve ülke sporuna yıldız futbolcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.