İzmit Belediyespor'un gücü yetmedi 86-72

İzmit Belediyespor'un gücü yetmedi 86-72

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz İzmit Belediyespor, deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne 86-72 mağlup olarak iki hafta sonra yine mağlubiyet ile tanıştı

HAFTAYI PUANSIZ KAPADI

Ligin son iki haftasında başarılı olan İzmit Belediyespor, Bodrum temsilcisi Kırçiçeği Bodrumspor’u 90-61 mağlup ettikten sonda geçen hafta kendi sahasında İstanbul Üniversitesi’ni 65-56 mağlup etmişti. Potanın perileri iki maçlık bir galibiyet serisi yakalamayı başardı. 19’ncü hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olan Mavi-Beyazlılar Gizem Yavuz, Ferda Yıldız,  Marına Bas, Alexa Nıcole Hart ve Nazlıcan Ölçek beşlisiyle maça başladı.

 

MERSİN’İ KONUK EDECEK

İzmit Belediyespor, rakibi karşısında zorlanmasına rağmen dış şutlar ile sayı üretmeyi başardı. Fakat tecrübeli oyuncuları ile oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip Hatay ilk periyotu 26-19 önde kapattı. İkinci çeyrekte ise pota altındaki üstünlüğü ve üçlük sayılar ile ev sahibi ekip ikinci çeyreği de 49-32 önde kapatarak, soyunma odasına mutlu gitti. Maçın üçüncü periyotunda yine şampiyon adayı karşısında zorlanan mavi beyazlı perilerimiz bu bölümü de 64-50 geride kapattı. Maçın son periyotunu da ev sahibi ekip 86-72 kazanmasını bildi. Perilerimiz hafta sonu Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda 17. 00’de  konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.