İzciler Atatürk için bir araya geldi

İzciler Atatürk için bir araya geldi

Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında yapılan İzcilik Anma Kampına, Büyükşehir’li izciler büyük ilgi gösterdi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor...

Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında yapılan İzcilik Anma Kampına, Büyükşehir’li izciler büyük ilgi gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor İzci Kulübüne bağlı faaliyet gösteren Darıca Aslan Çimento Endüstri Meslek Lisesi Estergon İzci Ocağı ve Süreyya Yalçın Ortaokulu Kanije İzci Oymağı Atatürk’ü Anma Kampı Düzenledi. İzci liderleri Levent Yorulmaz ve Önder Debreli eşliğinde 10 Kasım Pazar günü atalarına olan saygılarını göstermek için Yuvacık Aksığın’da yaklaşık yüz kadar Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu izci, izci evinde kamp yaptı.

 

KAMPTA, ADRENALİN HAYLİ YÜKSEKTİ

Temasının Atatürk ve İzcilik olduğu kampta izciler, temel dağcılık, arazide yürüyüş teknikleri, gece yürüyüşü ve temel izcilik bilgileri hakkında açık hava faaliyetlerde bulundu. Ayrıca bölgede bulunan mağaraya giriş yaptı. Adrenalinin yüksek olduğu kampta izciler zorlukla mücadelenin anlamını birkez daha öğrendi. İzci lideri Önder Debreli, tüm gençleri Ünite izcisi olmaya davet ettiklerini belirtti. İzci olmak isteyen gençlerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor İzci Kulübüne müracaat etmelerinin yeterli olacağını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.