İYİ Parti’nin adayı Çetinkaya

İYİ Parti’nin adayı Çetinkaya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gebze Belediyesi Başkan adayı olarak Burcu Çetinkaya’yı açıkladı. 

iyi-parti.jpg

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener KYÖD’ün geçtiğimiz gün düzenlediği “Eril Siyasette Kadın Siyasetçi Olmak” konulu şöylesi sonrasında Tanyıldız Düğün Salonu’nda teşkilatıyla bir araya geldi. Burada teşkilatıyla 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için istişare yapan Akşener, 4 ilçe belediye başkan adayını da açıkladı.

4 İSİM İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

Programa Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, eski İl Başkanı Serdar Kaman, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, ilçe başkanları, il yönetimi, belediye başkan adayları ve parti teşkilatı katılım sağladı. Partililer salonu doldurdu. Öte yandan programda İYİ Parti'ye katılan Büyük Birlik Partisi eski İl Başkanı Nurettin Bulut, AKP eski yöneticilerinden Ahmet Demir, Roman Dernekler Başkanı Demir Duygun ve başkan yardımcısı Neşet Yılmaz’a parti rozetleri takıldı.

AKŞENER, 4 İLÇENİN ADAYINI AÇIKLADI

Genel Başkan Meral Akşener 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri için 4 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı. Gebze Belediyesi Başkan adayı Burcu Çetinkaya, Körfez belediye başkan adayı Salih Şirin, Derince belediye başkan adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş ve Kandıra belediye başkan adayı Ercüment Şahin olarak belirlendi. Kaynak: Akşener 4 ilçenin adayını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.