İYİ Parti'den Kaymakam Güler'e ziyaret

İYİ Parti'den Kaymakam Güler'e ziyaret

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.Kaymakam Güler tarafından...

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Güler tarafından karşılanan heyet burada Gebze gündemindeki konular üzerinde çeşitli istişarelerde bulundu. Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, “Yaşadığımız şehre sorumluluğumuzu ve şehrimizde ki yapılan yatırımlar ile çalışmalar konusunda Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler bey ile istişare etme fırsatı bulduk. Yapılan bütün hizmetler noktasında şahsım ve partimiz adına her zaman olumlu yaklaştığımızı ve hizmetlerde katkısı olan herkese de teşekkür ettiğimizi ifade ettik.

Bizlerde başta Gebze ilçemiz olmak üzere yaşadığımız bu şehre ne kadar hizmet ve katkı sağlayabiliriz, ne kadar ortak paydalarda buluşabiliriz, bunları ele aldık. Üzerimize düşen her türlü sorumluluğu kaçınmadan yerine getireceğimize kimsenin şüphesi asla olmasın” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze İlçe Kaymakamı Mustafa Güler’de İYİ Parti’ye ve Başkan Nusret Acur ile ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.