İYİ Parti Ordulular Derneği’ni ziyaret etti

İYİ Parti Ordulular Derneği’ni ziyaret etti

 İYİ Parti Dilovası ilçe teşkilatı yöneticileri  önceki gün Dilovası Ordulular Derneğine ziyarette bulundu. Dilovası İYİ parti ilçe başkanı...

 

İYİ Parti Dilovası ilçe teşkilatı yöneticileri  önceki gün Dilovası Ordulular Derneğine ziyarette bulundu. Dilovası İYİ parti ilçe başkanı Emin Yılmaz ve yöneticiler, Ordulular Dernek Başkanı Celil Baş ve yönetimi tarafından dernek binasında karşılandı.

Ordulular Dernek Başkanı Celil Baş  yaptığı konuşmada, ‘’Sivil toplum kuruluşları olarak siyasi partilere olabildiğince eşit mesafede duruyoruz. İyi parti yeni bir parti Dilovası’nda da çalışmalarını takip ediyoruz, Dilovası ilçemiz için her zaman iyi dileklerimizi siyasi partilere sunuyoruz.

Dilovası İYİ parti ilçe başkanı Emin Yılmaz, ise, “Biz İYİ parti olarak çalışıyoruz iktidar okursak bunlara Ne gibi çözümler sunarız diye gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah herşey İYİ olacak Dilovası’nda hedeflediğimiz iktidarı göreceğiz’’ diyerek sözlerini tamamladı. Ayrıca Başkan Yılmaz Dernek başkanı ve yöneticilerini 8 Nisa’nda ki İlçe teşkilat açılışına beklediklerini söyleyerek davetiyeyi Dernek Başkanı Celil Baş ve yönetimine verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.