İYİ Parti Gebze ilçe yönetimi tanıtıldı

İYİ Parti Gebze ilçe yönetimi tanıtıldı

İyi Parti Gebze İlçe Yönetimi gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

manset-(1).jpegmanset-(3).jpegmanset-(4).jpeg

Gebze Ramada Otel’de dün gerçekleştirilen toplantıya İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Nusret Acur, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şertef Uzunalp, Darıca ilçe başkanı Özer Yıldız, Körfez ilçe başkanı Cavit Sürüm, partinin ilçe yönetimi ve çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi. Burada konuşan il Başkanı Yıldız yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda ilk olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk bir konuşma yaptı.

ÇARPIK BİR KENTLEŞMEYE MAHKUM EDİLDİ

Gebze 40 mahallesi, 368 bin nüfusu ve 260 bin seçmeni ile Kocaeli’nin en büyük ikinci ilçesi olduğunu ifade eden Öztürk, “Uzun yıllardır il olmayı bekleyen ilçemiz yıllardır süregelen politik sorumsuzluklar ve bilinçsiz yerel siyasi yönetimler sayesinde çarpık bir kentleşmeye mahkum edilmiştir. Toprak rantının tavan yaptığı bir kent olmuş ve adeta büyük bir köy olarak kaderine mahkum bırakılmıştır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi yerel yönetimlerde en borçlu ilçe belediyeleri sıralamasında en başlarda olmamız da bizleri üzmektedir. Genç, hareketli bir nüfusa sahip olmamızla beraber, Eskihisar’dan başka oturulacak sosyal bir alanı bulunmayan bir kent konumundayız.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM VE EKİP KURDUK

Değerli misafirler bu saydıklarımı meydana getiren mevcut siyasi iradedir. İhanetin daniskası Gebze’ye yapılmıştır ve yapılmaktadır. Bizler Gebze’nin bu makus kaderini değiştirmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bunun için de güçlü bir yönetim ve ekip kurduk. Başvurularımızı yasal süreç içerisinde değerlendirip, il başkanı ve genel merkezin onayına sunacağız. Adayımız meclis üyelerimiz ve partililerimizle yerel seçim startını vereceğiz. Tüm kalbimle inanıyorum ki bizler İyi Parti olarak, Gebze’de yerel seçimi kazanabilecek bir kadroyla yola çıktık. Parti olarak sadece Gebze’de değil, tüm Türkiye’de etkili olacağız. Azim, çalışma, koşturma, gayret bizden, takdir yüce milletimizdendir.” dedi.

AKŞENER TELEFONLA BAĞLANDI

Özhan Öztürk’ün ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da bir konuşma yaparak, “1-15 Aralık tarihleri arasında adaylık başvurularını almaya başlayacağız. İyi Parti mevcut iktidarın tek alternatifi konumundadır. Seçmen 16 yıldır oy verebileceği bir parti arayışındaydı ama şimdi biliyorlar ki İyi Parti var. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Biz toplumun her kesiminden oy almak için yola çıktık hiç kimseyi ötelemeden çalışacağız ve herkesi kapsayacağız.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İyi Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu kürsüye davet edildi ve parti üyelerine tanıtıldı. Toplantının sonunda il başkanı Şanbaz Yıldız partililere bir sürpriz yaparak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Aşkener’e bir telefon bağlantısı gerçekleştirdi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.